The Vampire Diaries


İzlediğimi dost meclisleri dışında söylemeyip sır gibi sakladığım, asıl amacımın Ian Somerhalder'i görmek olduğu ben diyeyim gençlik dizisi siz diyin ergen dizisi :) 

Olaylar Mystic Falls adlı küçücük bir kasabada geçiyor. Bu kasabada bazı aileler (Gilbert, Salvatore, Fell, Forbes, Lockwood) 'kurucu' oldukları için söz sahibi iken bazı aileler de en küçük yerlere bile çaba harcayarak gelmek zorunda. İzlerken fark edeceksiniz ki burada sürekli festival, kutlama, yıl dönümü etkinlikleri vs. yapılıyor. Yani derdi tasası olmayan bir yer ama vampirler rahat verir mi? Zaten bu aileler hiçbir şeyden haberi olamayan kasaba sakinlerinı korumak için gizli toplantılarda toplanıp geleceğe dair kararlar almakla meşguldür.

Uzun soluklu bir dizi zira 8 sezon ve genelde her sezon çok bölümlü.

En güzel yanı yağmurlu ve soğuk havanın, şafak vakti ya da gecenin en karanlık zamanlarının tercih edilmiş olması. Kasabanın adı dahil her şey esrarengiz bir atmosfer yakalanmasına olanak sağlamış. Bunun dışında oyuncu sirkülasyonu da çok yerinde. Olaylardan sıkılıyorsunuz ve birden yeni kişiler gelmiş ve neredeyse baş rol gibiler. Gittiğini düşündüğünüz ama özlediğiniz karakterler bazen çıkıp geliyorlar.  

Konusundan bahsetmem pek olanaklı değil çünkü her sezon başka başka dertleri var bir huzur bulamadılar ama genelde mesele kız kavgası :D

Yayınlanma tarihi: 2009-2017
Süre: 43 dk.
Bölüm Sayısı:171




Yorumlar

En çok okunanlar

Fyodor Dostoyevski - Timsah

Jack London - Yıldız Gezgini

How I Met Your Mother